Operativsystemet gir oss muligheten til å deaktivere denne berøringsplaten. Siden vi har muligheten til å deaktivere dette alternativet i Windows 10. Selv om du må bruke registerredigereren i dette tilfellet, noe som kan være et litt mer komplisert trinn for noen brukere. Men vi forteller deg alt som må gjøres i denne forbindelse nedenfor. For å deaktivere bruken av denne knappen, må vi huske på at vi må få tilgang til registeret til teamet vårt for å gjøre den nødvendige endringen som gjør at vi kan deaktivere funksjonen.

  • Dynamic Link Library-filer, slik som LanguageComponentsInstaller.dll, er i hovedsak “veivisere” som lagrer informasjon og instruksjoner som kjørbare filer – slik som sapisvr.exe – kan følge.
  • Filen er en fil uten informasjon om utvikleren.
  • Selv om den endelige lanseringsversjonen av Windows 11 nå har vært ute en stund, så er det fortsatt mange som er interesserte i å prøve testversjoner av Window 11, såkalte Insider builds.

Avhengig av antall oppføringer i loggen, kan dette ta litt tid. Når dette er gjort, kan du begynne å bruke følgende metoder for å rense registeret. Det føres også en logg over systemavslutninger. Og hvis systemet krasjer eller slås av brått, kan det potensielt forstyrre disse loggene og forårsake et problem (husker du BSOD?). Videre blir registeroppføringene også angrepet av skadelig programvare som kan endre nøklene og forårsake alvorlige problemer.

Almskog forteller til digi.no at selskapets kundeavdeling ikke har meldt om noe kundestorm som følge av oppdateringen. Han anbefaler kunder som får problemer og som har tilgang til Internett om å besøke kundestøtteseksjonen på Windows dllkit.com/nn/dll/gdiplus.no, hvor man blant annet kan chatte med selskapets kundestøtte. Mange brukere vet ikke hvordan det er mulig å gjøre dette. Det er flere måter, avhengig av hvilken versjon av Windows 10 du har (Hjem, Pro, Enterprise …). Selv om det er en metode som fungerer i det hele tatt, og den er også den enkleste av alle. Det ene er et kompatibilitetsproblem knyttet til Trend Micro-produktene OfficeScan og Worry-Free Business Security.

Services

Som med mange andre seksjoner relatert til aspektet som tilbys av systemet vi snakker om her, kan begynnelsen på det også endres. Og det er at vi mange ganger prøver å eliminere elementer relatert til alt dette for å spare ressurser, for eksempel. Dermed er det vi gjør å eliminere bilder or animasjoner som Windows bruker som standard slik at ressursforbruket blir lavere.

Overleverikke Sesongen

Bærbar registerrens – Noen ganger er ikke et alternativ å installere tilleggsprogramvare, spesielt hvis du ikke har administratorrettigheter på PC-en. Imidlertid er det mange gode bærbare registerrensere som du kan kjøre fra en USB-flash-enhet. Når sikkerhetskopien er opprettet, skann registeret med verktøyet.